Gavekort

Gavekort

Giv et gavekort til familie, venner eller til dine ansatte - det vil helt sikkert skabe glæde.

Beløbet på gavekortet er valgfrit og det er gyldigt i 2 år.

Du kan bestille ved at ringe til os på +45 22 99 61 99 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gavekortet kan hentes hos os. Ønsker du at vi sender gavekortet med posten kan vi også klare dette - porto tillægges.

Vi glæder os til at tage imod dine gæster og sørge for en fantastisk oplevelse.

BOOK NU
Priser

 

 

Valgtfrit beløb.

Hvad er et Escape Room?

Uanset om du er erfaren eller er helt ny indenfor Escape Rooms, så er vi overbeviste om at oplevelsen kan vække noget i dig!

Vores Escape Rooms er medrivende historiske live spil. I er 2-6 personer der bliver låst inde i et rum, hvor I skal samarbejde om at løse opgaver, puslespil og gåder for at komme ud af rummet igen. Gamemaster sætter rammerne og introducerer jer for historien, hvorefter døren lukkes bag jer og tiden begynder at tælle ned fra 60 minutter. Spillet er nu i gang og I skal kaste jer ud i at i at samarbejde om at komme ud inden tiden løber. Her kommer jeres samarbejdsevne og kreativitet virkelig på prøve.

Gamemasteren følger jeres gang i rummet via overvågningskamera og vil undervejs være klar med ledetråde og hints, om nødvendigt. Alle kan være med og I vil helt sikkert blive udfordret.

Hos Escape History House tager vi udgangspunkt i historiske begivenheder, når vi kreere vores Escape Room, så ud over en fantastisk oplevelse får I også lidt historisk viden med hjem. Jeres oplevelse er i fokus hos os, og hvem ved måske I opdager nogen nye siden af jer selv.

Prøv også Tirpitz, 1945 eller Illuminati